Amintiri din pizza Peter

Am fost astă seară într-o pizzerie numită Peter pe undeva pe lângă Real unde am dat peste două incidente destul de interesante şi anume :

Când am fost la toaletă acolo aveau o grămadă de semne de pe uşa de la intrare până în Wc. cu mesaje gen "NU vă urinaţi pe jos pe lângă Wc prin baie pe zid pe colac, şi să trageţi apa după..."
Mi s-a părut foarte ciudat la început dar după ce am dat peste a doua fază nu mai eram aşa mirat deoarece am cunoscut un domn turtă, beat mort, praf etc..

A doua faza dură, vine un domn la masa noastră întrebându-mă ceva de genu : - Nu vă supăraţi pot să stau şi eu cu voi la masă? ...Eu i-am răspuns: -Dacă nu se supără restul desigur... Au zis că nu se supără, omul ne-a cumpărat 6 beri şi a început să discute chestii pe care şi noi le-am fi înţeles dacă eram după vreo 2 navete de bere şi un blunt. La un moment dat făcea ceva de genul : - Uităte în ochii mei (eu uitându-mă vreo 3 minute l-am întrebat ce face şi el mi-a răspuns) -Te scanez....WTF!?

În fine nu ştiu dacă vi s-a părut interesant subiectul dar cei de la masa au insistat să-l trec pe blog, poate o să vi se pară mai frumoase pozele cu acele mesaje şi filmarea cu acel domn .







3 comentarii to "Amintiri din pizza Peter"

Trimiteți un comentariu

Nu dati dovada de incultura si prostie va rog explicati-va parerea in limita bunului simt.

Analog flash clock widget

Popular Posts

My uploaded blog videos