Două invenții Britanice ...

Ultimele două invenții Britanice care au rupt târgul toamnei 2011, nu sunt telefoane nici mașini nici ceaiuri sau biscuiți ci sunt două invenții care la prima vedere ai impresia că sunt făcute de chinezi, culmea că sunt simple și atractive.

Prima dintre ele este un WC cu jocuri. Da ați auzit bine un pișoar care cu ajutorul senzorilor incorporați poți cu jetul să te joci diverse joculețe a câte un minut fiecare (media timpului de pișare a unui bărbat este de 55 de secunde). O invenție geniala după părerea.

Momentan singurul bar care are așa ceva este un bar din Londra în Balham numit
"The Exhibit Bar" dar se va comercializa în curând "world wide" . De acum înainte nu o să mai fie femeile cele care se duc în grupuri o să fie ceva de genul :





-Hai coaie te fac un Jet Ball ?

-Moaa!? te sparg hai!!!
-Când ne întoarcem mai dăm trei beri peste cap să îmi iau revanșa...




A doua invenție este numai pentru femei tot pentru toaletele publice vă prezint noul SheWee un obiect care permite femeii să facă pipi din picioare. Este compus dintr-un tub sterilizat ca un fel de pâlnie care îi permite femeii să urineze din picioare. Așa că fetelor care ați fost dezamăgite că voi nu vă puteți juca jocul de mai sus asta ar trebui să fie o veste bună. Produsul se poate achiziționa și online pe http://www.shewee.com/ .


1 comentarii to "Două invenții Britanice ..."

  • ӏ knοω thіs web ρage offerѕ qualіty depending contеnt and other information,
    is there any other web site whiсh gіves suсh
    information in quality?
    My website - 1 month loan

Trimiteți un comentariu

Nu dati dovada de incultura si prostie va rog explicati-va parerea in limita bunului simt.

Analog flash clock widget

Popular Posts

My uploaded blog videos