Romania's "awkward moments"


Câteva faze așa zise incomode care le-am observat în viața mea de zi cu zi :

- Când vezi în trafic mașini mai scumpe decât apartamentul tău conduse de mucoși de 18 ani pe spatele parinților.

- Când mergi pe stradă și nu mai vezi decât oameni "funky punky" și nici o geaca de piele.

- Când ești într-un spațiu public și uitându-te în jur te simți de parcă ai fi singurul om treaz la o petrecere, neavând ce căuta acolo.

- Când dai drumul la tv și vezi 90% lucruri care nu te interesează despre așa zisa lumea mondenă iar pe celelalte canale documentare care sunt în reluare și iar reluare ...

- Când asa zișii prieteni te caută mai mult când au nevoie de câte ceva și prea puțin să vadă ce mai faci tu... ceva de genul:
-Hei salut ce faci? -Bin... -Bun și eu. Ai și tu ...?
- Când realizezi ca ești un om cu destule diplome și aptitudini dar nu găsești un loc de muncă, iar în jurul tău sunt toate ocupate cu oameni idioți sau chiar analfabeți angajați pe pile tu neavând loc de ei.

-Când te întâlnești cu fostul/fosta prietenă și după ce v-ați împărțit viața, gândurile, patul ani buni vă întâlniți pe stradă și mergeți mai departe ca niște străini.

- Când de fiecare dată de sărbători lumea se dă peste cap și se minte cu un pic de decor de crăciun dar după aceea în ianuare când se uită la datoriile acumulate se simt de două ori mai rău.

- Când realizezi că încet încet țiganii devin tot mai mulți pe zi ce trece și te întrebi în cât timp vor fi mai mulți ca românii.

- Când vrei sa iți schimbi o opinie la ceva anume și de multe ori nu o faci doar ca să nu te considere lumea un ipocrit.

- Când realizezi că deși nu ai crescut cu internet și mobil acum sunt lucruri fară de care nu poti să stai.

- Când vezi țiganii că "dau din faringe" fals și caștigă mii de euro iar tineri talentați cântă pe la colț de stradă pentru câțiva lei pe zi.

- Când te gândești că peste 1000 de oameni și-au pierdut viața în revoluție pentru ca alți să fure și mai mult în parlament.

- Când vin alegerile și ști că nu ai cu cine să votezi înjurând-ui pe toți dar cu toate acestea te apuci să pupi în cur câte un partid pentru un loc într-o secție de votare sau pentru un salariu de campanie.


1 comentarii to "Romania's "awkward moments""

  • Ceea ce mi-a placut foarte tare la articolul asta e ca reflecta adevarul gol, fara nicio urma de estetica, adevarul crud. Dar haide sa privim si cealalta fata a locului in care traim. Trebuie sa mai existe si lucruri pentru care traim si inca speram..

Trimiteți un comentariu

Nu dati dovada de incultura si prostie va rog explicati-va parerea in limita bunului simt.

Analog flash clock widget

Popular Posts

My uploaded blog videos