Unde s-a ajuns...


Nu îmi vine să cred unde s-a ajuns cu alegerile mai aveau un pic şi făceau şi prostituţie pentru un amărât de vot... Nimeni dintre cei doi candidaţi nu merita să fie preşedinte la câte mizerii au făcut amândoi . Dar asta e politica României unde decât ni se dă impresia că votul este liber şi că noi poporu avem un cuvânt de spus. E bine că nu au conştiintă că altfel nu ar mai putea să doarmă noaptea...



A
lt subiect interesant am dat de el pe arena-it care spune în felul următor : S-a însurat cu desenul animat... WTF un japonez logic (dar nu mai e mult până o să se ajungă aici peste tot în lume) declară că s-a îndrăgostit de un personaj fictiv dintr-un joc Nintendo şi s-a căsătorit cu "ea" .
Şi chiar s-a făcut nuntă care s-a transmis live şi a fost mediatizată ceea ce nu mi se pare deloc normal nu trebuia mediatizată ci trimis cazul la spitalele speciale de se ocupă cu astfel de oameni...

Ce bine le stă împreună ...:

Şi în timp ce scriam acest articol m-am uitat pe craiova-forum şi am dat peste un anunţ interesant care era extrem de analfabet ceva de genu :

vand ihphone nu ii merge toutchscream butonele sus jos si butoanele pe lateral

(interesanta faza touch scream - adica il atingi si tipa)

Este o realitate totuşi că sunt mulţi oameni ca acesta dar cel mai trist este că ei totuşi merg la vot şi îşi exprimă părerea .... Şi deaia fac aştia ce vor cu noi ca oamenii de acest gen sunt foarte uşor de fraierit şi manipulat şi lor le convine . Deaia au stricat învăţământul şi nivelul de educaţia ca să fim un popor de proşti şi uşor de manipulat.


2 comentarii to "Unde s-a ajuns..."

Trimiteți un comentariu

Nu dati dovada de incultura si prostie va rog explicati-va parerea in limita bunului simt.

Analog flash clock widget

Popular Posts

My uploaded blog videos