Parcul Tineretului

La mulţi ani Craiova şi bine aţi venit în Parcul Tineretului....Cu căluţi şi forme din iarbă, cu locuri de joacă pentru copii , teren de basket, tenis, Skate parc . Wow ce frumos pare în descriere....

Dar nu este chiar aşa, în primul rând nu cred că am văzut festivitate mai prost organizată ca aceasta, hai să le luăm pe rând :

  • În primul râmd ajunsul acolo a fost din start o problema pentru că toţi au venit cu maşinele şi imediat poliţia nu a mai lasat maşinile să treacă, noi am reuşit să ne strecurăm prin strazile neasfaltate de prin lunca printre palate şi încet încet am ajuns. Dar ajungând acolo am mai stat să pierdem timpul şi cu găsitul unui loc de parcare pentru că locul de parcare din lunca era acoperit de mese şi de oameni care vând mici.
  • În al doilea rând cât de prost să fii să aştepţi 20.000 de oameni şi să ai decât 4 wc-uri ecologice care s-au umplut imediat.
  • Să vorbim despre marele skate parc cu care se lăuda nenea Solomon: Skate-parcul are 4 rampe şi atât ,cel mai jalnic skate-parc dacă-l putem numi aşa.
  • Iluminarea locului pe unde calci este culoarea verde . De ce pula mea verde că îţi bate în ochii şi e foarte deranjant . La teatru de exemplu culoarea alb dă chiar frumos dar acestea pe lângă faptul că te dor ochii de la culoare mai sunt şi extraordinar de puternice.
  • Întradevăr au făcut un loc de joacă pentru copii foarte frumos. Dar şi cu poliţia de faţă puradeii noştrii se dădeau 50 într-un leagăn deci fac pariu că în cel puţin 2 luni se strică.
  • IRIS a cântat foarte bine şi mi-au plăcut ca întotdeauna la fel de mult şi am cântat alaruri de el ca de fiecare dată.
  • Michael Bolton a cântat şi el bine, mi-a plăcut că avea o trupă complexă şi anume 3 soliste , pianist , chitara electrică şi bass , Saxofonist.

Acestea fiind spuse vă las cu ce am filmat la prosteală pe acolo dacă aveţi răbdare (Menţionez că filmările făcute sunt pentru amuzament, cei care au comentarii negative la adresa lor să se abţină în morţii lor) :


2 comentarii to "Parcul Tineretului"

  • ai vrut tu neaparat sa sa fi anti-orice, parcul arata foarte ok, dar intr-adevar exista riscul ca intr-o saptamana sa dispara cu totul.
    video-ul este foarte fun.

  • Bine ai venit in Romania
    La noi s-a inventat prostia
    Bine ai venit in Romania
    La noi s-a inventat prostia
    Invata gratuit supravietuirea

Trimiteți un comentariu

Nu dati dovada de incultura si prostie va rog explicati-va parerea in limita bunului simt.

Analog flash clock widget

Popular Posts

My uploaded blog videos