Zilele Craiovei 2009

Primăria Municipiului Craiova și Consiliul Local Municipal organizează în perioada 23-26 octombrie 2009 Zilele Municipiului Craiova, ediția a XIII-a.

Pănă aici toate bune şi frumoase dar sunt câteva elemente care unu mie nu îmi convin cum ar fi :

Scurtarea lor pe timp de criză de la 7 zile la 4, dar cel mai rău lucru este că anul acesta vor avea loc în Lunca Jiului .

Domnule Solomon chiar aşa vă doriţi să sărbătoriţi zilele oraşului nostru??? Printre casteluţe şi palate? Deja se ştie că este o problemă mare în Craiova etnia rromă şi indiferent câte forţe de ordine vor fi acolo tot vor fi incidente.

Formaţiile sunt
Tudor Gheorghe, Iris și Voltaj care vor cânta, sincer vă rog să-mi spuneţi şi mie ce înţeleg rromi din Iris?
Vreţi să fie ca anul trecut la Scorpions şi Cris Norman când au huiduit şi strigau fuck you până a plecat Cris Norman , asta e imaginea pe care vreţi să o aibă Craiova?

Informaţiile sunt de pe Blogul lui Solomon .

Dragi cititori ai acestui Blog vă place ce se întâmplă anul acesta?

Vă rog lasaţi cât mai multe comentarii pe blog daţi şi la prietenii voştrii şi prietenilor lor să strângem cât mai multe comentarii şi voturi negative şi voi spama acest articol pe blogul şi pe mailul domnului Solomon până il va citi . Mai este timp până pe 23 octombrie să schimbăm asta
.

(Ps nu o faceţi ca să imi daţi mie clickuri pe blog, nici măcar reclame n-am pe el )


16 comentarii to "Zilele Craiovei 2009"

  • Intai din centru l-au mutat in parc si acum in lunca NU SUNT DE ACORD

  • Nu sunt de acord

  • wtf!!..cum sa faci zilele Craiovei la iesirea din Craiova printre tarani si tigani borati?!?...Normal ca NU sunt de acord!!!!

  • huoo.

  • penibil, total prnibil !

  • Sa zicem ca treaba cu 4 zile in loc de 7 nu e cine stie ce..da` frate..de ce tocmai in lunca ? Din cate am inteles pe 24 o sa inaugureze parcul ala..pai dupa Zilele Craiovei o sa aiba nevoie de alta reconditionare.

  • Asa ceva nu se poate, e o bataie de joc! Zilele Craiovei nu trebuie tinute in Lunca...noi speram sa ne distram, nu sa mergem speriati si sa plecam in ambulanta de acolo.

  • Vrea sa atraga lume...daca nu s'ar desfasura in lunca nu ar calca nimeni pe acolo...sfat "tine banii aproape" and have fun if you can :D Shit happens

  • pentru cei cu ochi cam bulbucati: lunca dunarii? articol de calitate indoielnica, cu o tenta excesiv de discriminanta, asa ca nu m-as repezi sa nu fiu de acord. e normal ca locul sa fie schimbat anual, putina diversitate nu strica. partea a 2-a e ca nu stim care sunt conditiile fizice de desfasurare si ce mijloace de transport sunt puse la dispozitie pentru a ajunge in LUNCA JIULUI.

  • Solomon a avut o idee bună în ceea ce priveşte Zilele Craiovei. Consider că decât să ne strice parcul, mai bine să strice acel loc. Aţi văzut şi voi cum rămâne parcul după un asemenea eveniment. Şi nu este vorba doar de ţigani, ţăranii români fac mai mult rau. Atâta timp cât nu le dai apă la moară, nu văd ce s-ar putea întâmpla. Ştiţi că Avatarii acolo făceau repetiţii la început, în această zonă? Din câte am văzut şi ei au rămas întregi, atât eu cât şi mulţi alţii care locuim acolo.
    În ceea ce priveşte transportul, nu este aşa greu de ajuns. Există autobuze care duc spre centrul oraşului, cât şi taxi-uri. Nu este o zonă lipsită de civilizaţie, dacă la asta vă gândeaţi.

  • Daca te duci cu masina, risti sa nu o mai gasesti la intoarcere, si astfel nu-ti mai ramane niciun mijloc de transport cu care sa traversezi "jungla" NU SUNT DE ACORD

  • NU NU NU si NU !!!

  • Ba, eu imi bag pula in ele de zile si gata.

  • .... baaaa hoo frate ca nu va omoara aia... nu mai dramatizatii atata ... de cate ori va agresat un tigan sau de cate furturi auto ati auzit voi in lunca... mai hoo

  • NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!

  • Asta e bataie de joc nu altceva...Nu sunt de acord!!!

Trimiteți un comentariu

Nu dati dovada de incultura si prostie va rog explicati-va parerea in limita bunului simt.

Analog flash clock widget

Popular Posts

My uploaded blog videos