A venit Toamna

1 Septembrie în sfârșit toamnă ..... Abia aștept să încep să văd mai puțini „topiți” pe stradă că vor începe școala, parcurile mai goale poți chiar să te așezi și pe bănci „wow ”, și mai puține mașini decapotabile cu număr din străinătate venite din luncă pline de țigani strigând : Partidu te vrea tuns ! . Și mai ales gata cu căldura și transpirația care apărea la 5 minute după ce îți făceai duș.

Dar partea nasoală e că se apropie anu II de facultate care nu știu cum o să-l termin că abia, abia m-am descurcat în primu . Ca dovadă că se apropie cu pași repezi azi la ora 8 dimineața am prima restanță din cele 5 cu profesorii vai de capu lor care se cred Zei numai pentru faptul că în loc să se distreze cu prietenii și-au ratat tinerețea învățând, iar 100 de cărți tocite nu se compară cu 100 de beri băute, 100 de cărți de joc jucate, 100 de beții alături de 100 de prieteni, 100 de nopți albe etc.

Și așa încet încet vine și cel mai frumos anotimp iarna când totul e liniștit și tăcut, când peisajul se umple de alb (sper să fie zăpadă anul ăsta ), când oamenii se bucură de Craciun și da, chiar se bucură nu neapărat din punct de vedere religios, cât din punct de vedere omenesc sunt mai deschiși unii cu alți și chiar unii își mai aduc aminte de unde au plecat...

Oricum pentru mine iarna este cel mai frumos anotimp chiar sunt mai calm și mai fericit.

Așa că BINE AI VENIT TOAMNĂ”




0 comentarii to "A venit Toamna"

Trimiteți un comentariu

Nu dati dovada de incultura si prostie va rog explicati-va parerea in limita bunului simt.

Analog flash clock widget

Popular Posts

My uploaded blog videos