21 de ani...


Îmi aduc aminte cu multă melancolie când abea aşteptam să cânt versurile: "am doar 18 ani sunt nebun iubesc şi nu am bani..." după ceva timp : "Tânăr vreau mereu să fiu să trăiesc ...... ca la 20 de ani fără griji şi fără bani..." Au trecut clipele astea parcă de azi pe mâine , acum la 21 de ani nu am ce melodie să când băgami-aş ...; Compuneţi bă şi voi mari artişti ceva şi de 21 de ani !!!. Când eram mai mic şi vedeam în jurul meu oameni de 21 de ani mi se păreau aşa mari şi aşa grozavi dar odată ajuns la vărsta asta este exact pe invers părândumi-se tari copii fără stresul şi problemele care vin odată cu creşterea şi maturizarea omului. Deja la vărsta asta nu mai există magie, Moş Crăciun, jucării cu caracter şi personalitate dezvoltate de tine când erai mic; dacă vă mai aduceţi aminte cum toţi aveam figurina noastră care avea propria ei viaţă ce imaginaţie de genii aveam pe atunci, acum când i-au în mână o piesă lego sau un soldăţel văd doar plastic iar atunci vedeam un univers... Totuşi măcar avem sexul la vârsta asta dar ce se va întâmpla când nu o să-l mai avem nici pe ăla?

În conluzie prin '89, 2 mai eu trăgeam prima oară aer în piept fară să am nici cea mai vagă idee că acea gură de aer uimitoare se va transforma într-un reflex banal de supravieţuire. Se zice că cei noi născuţi ştiu secretele universului păi dacă eu şi restul lumii le-am fi ştiut şi pentru cea mai mică fracţiune de secundă nu cred că am mai fi vrut să ne trăim viaţa .

Probabil aţi simţit lipsa posturilor probabil că nu (câţiva au tras de mine mereu să mai scriu câte ceva) păi fraţilor în ultimul timp chiar nu am avut chef de aşa ceva, dacă vreţi să-l citiţi aşa cum este citiţi-l dacă nu : Dont give a shit , really don't give a shit.

Pentru celebra frază care va urma de la 99% dintre voi şi anume: "CE DAIII DE BĂUT !?!?..." că marea majoritate nu zic la mulţi ani sau dacă zic nu o fac pentru că îţi doresc să te vada peste mulţi ani ci să se vadă călare pe una două navete de beri pe care dau un cadou o chinezărie care nu îţi foloseşte la nimic deci mai bine nu-l aduc.

Măine nu îmi serbez ziua de naştere din motive financiare dar dacă vreţi să bem o bere(fiecare pe banii lui ) cu cea mai mare plăcere.


Forever young I want to be foreeeeeeveeeeeeer youuuuuuung !!!!


7 comentarii to "21 de ani..."

  • La multi ani Sebi! Sa cresti mare si ..sa ai tot ce-ti doresti! :)))))

  • "fara sa-i dau voie,grabita,vine intr-una, ziua mea. e a 21-a oara,si chiar daca nu-mi pasa,o sa fac ce vreau. iar o sa ma puna,sa stau,sa rad,sa beau cu prietenii,tortul o sa vina si -spune-ne ceva- or sa ma roage ei. deci,am 21 de ani si sincer nu mi-e bine,asta e.. timpul nu m-ajuta,mai vreau sa stau putin la 18"
    eh,am adaptat eu putin:) lucrurile mari se intampla la 21 de ani.
    la multi ani:) si nu,nu vreau bere. :) sa mai scrii pe blog :D

  • la mooltzi ani boss sa ai parte de tot ce'ti doresti :)

  • Multumesc

  • La multi ani tinere! Acum esti responsabil zici, ai grija pe cine pui votul data viitoare

  • Bai frate inca odata la multi ani,
    dar baga-mi-as nu bagami-as

  • ladytron-17

    "they only want you when you're seventeen,when you're 21 you're no fun..

Trimiteți un comentariu

Nu dati dovada de incultura si prostie va rog explicati-va parerea in limita bunului simt.

Analog flash clock widget

Popular Posts

My uploaded blog videos