Specimenul Rommker...

Nicolae "Guiţă" mai nou s-a apucat să cânte rock deoarece manele nu mai merg, cel puţin aşa a declarat acum 1 săptămână în tabloidul Libertatea dar ieri l-am văzut la emisiunea lui "Mămăruţă" de pe Pro-Tv cântând o melodie care cică zice el că ar fi rock de la Voltaj .... Oricum a fost atât de penibil încât am filmat şi abea ţineam nemişcat telefonu că nu mai puteam de râs :


9 comentarii to "Specimenul Rommker..."

  • Omul incearca si el altceva... stie ca manelele nu o sa o mai duca mult si din aceasta cauza se reorienteaza spre alt gen
    Nu fi si tu rau acuma

  • vai. nu se poate aşa ceva.

  • Ce cacat.

  • gutsi ma-tii!!! in romania majoritatea tiganilor sunt metalisti pentru ca ocupatia lor este colectarea de fiare vechi plus ca toti isi expun opulent aurul

  • Daca asta se apuca de rock eu ma dau pe manele, ma jur

  • Mi se pare amuzantă, dar în acelaşi timp interesantă iniţiativa lui Nicolae Guţă să cânte "rock".

    Peste tot unde am mai văzut postat videoul ăsta, era spurcat în toate felurile. Unul nu l-am văzut să se gândească "măi, dacă maneliştii ar încerca să asculte şi un pic de rock, poate le-ar mai schimba viziunea lor despre viaţă". Ar spune unii "poate nu!"... Dar oricum e o încercare, că ascultând doar manele nu văd cum ar creşte media de IQ la masele de oameni.

    Şi în plus am citit acum câteva luni un articol total la întâmplare despre Nicolae Guţă. Prins depăşind viteza legală într-un sat parcă, omul a scos banii din buzunar şi a plătit, nu a mai stat să se gândească "Băh eu sunt un VIP, nu le plătesc eu amenda amărăştenilor ăstora", cum se gândesc alte vedete sau persoane publice, şi nu pentru că nu au bani, ci doar pentru că POT. Jos pălăria în faţa lui la faza asta.

    Încă una şi mă duc... L-am văzut şi pe PrimaTV la "VDT în figuri", sau cum se numea emisiunea aia... Am rămas mască: nu dădeau din el aere sau figuri cum mă aşteptam şi tot showul singura problemă pe care am văzut-o la el a fost maxilarul proeminent, vizibil atunci când râdea. În acele momente nu m-am mai gândit la genul de muzică care îl cântă.

    Înţeleg să râdeţi un pic, pentru că arată şi sună ridicol, dar de acolo până la a înjura sau a spune că "face cultura rock de râs" cum am mai citit pe alte bloguri, e cale lungă. Voi care arătaţi cu degetul şi renegaţi pe ceilalţi doar pentru că ascultă/cântă manele, să ştiţi că nu sunteţi cu nimic mai buni decât ei. Ruşine, un pic de simţ autocritic!

    Na, că m-am descărcat! :)

  • sa fi vazut cat de penibil era la interviul precedent cantecului. :|

  • lasa-l sa se faca de ras, e penibilu' penibililor

  • Nu stiu cu ce sa incep ca toate imi vin deodata:jalnic,oribil,penibil,jenant,oripilant,execrabil,dantesc,repugnant,abominabil,ororos,terifiant si lista poate continua.Niciodata nu mi-am putut inchipui asa ceva.Jur!

Trimiteți un comentariu

Nu dati dovada de incultura si prostie va rog explicati-va parerea in limita bunului simt.

Analog flash clock widget

Popular Posts

My uploaded blog videos