Free Solomon...

Hai să vorbim de nenea Solomon că văd că este la modă subiectul pe toate stirile,siteurile şi blogurile.Vreau să vă spun părerea mea personală despre acest caz şi să închid gura celor care îi urează să înfunde puşcăria dar şi celor care îl jelesc şi îl ridică în slăvi.
Pentru cei care îl detestă :
De ce mă aveţi ceva cu el pentru că a refăcut centrul, a pus Craiova pe hartă făcând acest oraş cât de cât occidental ??? Da întradevăr a luat şpagă, ce voi dacă aţi fii primari nu aţi lua? Sincer toţi aţi lua poate că unii dintre voi nici măcar nu v-ar interesa altceva de bine de rău el a mai băgat din aceşti bani şi în oraş ... Acum o să se facă iară alegeri o să vină un alt pulifrici care o să-l doară fix în p*lă de ce vreţi voi . Adio concerte gratis gen Scorpions, audieri făcute cum trebuie campanii festivale organizate cât de cât binişor... Că aşa ştiţi voi când cineva e bun cu voi nu vedeţi partea bună nu ştiţi să-i vedeţi decât defectele (şi asta se aplică în orice domeniu) .

Iară pentru cei ce l-au jelit prin proteste cu lumînări şi insigne şi plângeau mai rău ca la mort v-aţi făcut de râs oricum nu aţi rezolvat nimic... deci nu îşi avea rostul şi încă ceva nu am făcut niciodată politică pe acest blog şi nici nu o să fac DAR RUŞINE PDL partid de oameni diştruşi care prin măgării aţi ajuns la putere nu aţi făcut un singur gest de bun simţ şi colegialitate dănd un interviu în care să-i luaţi apărarea colegului vostru pentru simplu fapt că Doljul l-a votat pe Geoană (că întotdeauna Doljul a fost roşu) .

Am făcut şi un vote poll să vă văd părerea pro sau contra Solomon.


2 comentarii to "Free Solomon..."

  • Da-l dracu, la cat si-a tras si el. A bagat bani in buzunarul PDLului, in buzunarul lui Udrea (centrul este aproape integral de Cocos). Si mie, sau tie, daca ni se puneau la dispozitie asemenea valori, facem centru si tot orasul de o mie de ori mai bine.
    Dar hai sa nu-i plangem lu Somon de mila, da-l in kekat =;

  • FREE SOLOMON sa moara sobolanul de Berceanu

Trimiteți un comentariu

Nu dati dovada de incultura si prostie va rog explicati-va parerea in limita bunului simt.

Analog flash clock widget

Popular Posts

My uploaded blog videos