Valentines open air Craiova


Ca şi anul trecut nea Solomon organizează festivalul îndrăgostiţilor cu cununii simbolice, spectacol aerian, concert în aer liber cu trupe mai de mică valoare decât anul trecut şi anume Black Box şi trupe locale...De asemenea anul trecut s-a ţinut şi un spectacol de muzică folk timp de 7 zile gratis,unde au cântat toţi marii folkişti din România , dar separe că anul ăsta nu s-a menţionat nimic încă.


Pentru cei care vor să se căsătorească pentru 1 zii trebuie să aibă peste 18 ani şi să se ducă până pe 11 februarie la cu copie după buletin sau certificat de naştere la
Serviciul Imagine al Primăriei din strada A.I.Cuza nr.1 (fostul sediu Palace), camera 405 sau pe mail la adresa imagine@primariacraiova.ro .

De asemenea în perioada 04 februarie 2010 – 11 februarie 2010, în faţa sediului Primăriei va fi amplasată o urnă, în care îndrăgostiţii pot lăsa declaraţiile lor de dragoste alături de datele personale iar cea mai frumoasă declaraţie va fi premiată cu un weekend de două persoane la munte, oferit de Agenţia de turism „Mapamond” din Craiova.(Desigur această excursie este deja aleasă .... la pariu)

Program:

-Duminica, la Primaria Municipiului Craiova, primarul Antonie SOLOMON, va oficia căsătorii simbolice, valabile 24 de ore.

-De la ora 13.00, tinerii „miri” vor asista la Aeroclubul „Oltenia” din Craiova la un concert live susţinut de formaţia Black Box si artişti locali. Membrii Aeroclubului vor pregăti pentru cei prezenţi demonstraţii aeriene, iar „mirii” vor putea efectua zboruri de agrement cu avioanele Aeroclubului.

n seara zilei de 14 februarie „mirii” vor fi invitaţi să participe la Balul Îndrăgostiţilor, oferit de primarul Craiovei la unul dintre restaurantele Craiovene.




4 comentarii to "Valentines open air Craiova"

  • Eu voi scrie contra valemtine-s day.In primul rand nu trebuie sa existe o zi anume sa spui ca iubesti si asta trebuie sa o faci toata viata, iar in al doilea rand iubeste romaneste de Dragobete,sa nu mai folosim sarbatori imprumutate...iar nu in ultimul rand in calendarul crestin-ortodox pe 14 februarie nu figureaza nicidecum Sf valentin sa spunem La multi ani celor cu aceste nume... Cuv. Auxentiu,Maron si Avraam, Sf Filimon, Ep. Gazei

  • 1. la mana am scris Valentine ca asa scrie pe afis titlul

    2.Este festivalul indragostitilor deci incepe pe 14 si tine si de Dragobete

    3.Who gives a shit it's fun :))

  • asa, pupa-l in cur pe solomon =;

  • Eu nu-s nici contra si nici nu am sarbatorit anul asta. O fi timpul care-si pune amprenta ...Felicitari pt casatoria de o zi hope u had fun. Tot fasul asta care se face in jurul zilelor astora mi se fare rasuflat ...I mean we got it some like some don't. Cat despre Dragobete, Ionut, de apreciat ideea ta sa sarbatoresti o zi traditionala, nu una imprumutata...dar pun pariu ca o sarbatoresti tot "americaneste". Nu prea cred ca te duci tu pe vremea asta in parc sa inhati fete tinere, bune de maritat, la hora. Asta insemna candva Dragobete, hora, flacai , fete , sarut (fara limba ca ala e frantuzesc)furat pe sub mar, tuica, vin si bucate romanesti... numa cat sa-ti starneasca dorinta si sa-ti mai stinga din flacara ...de restul se ocupa domnita, furata -Vezi doamne, fara voia ei- si dusa sa se odihneasca pe fanul cosit acum un an.

Trimiteți un comentariu

Nu dati dovada de incultura si prostie va rog explicati-va parerea in limita bunului simt.

Analog flash clock widget

Popular Posts

My uploaded blog videos