(SMS) Short Message Service

Hai să vorbim un pic despre evoluţia sms-ului , Acum 5-6 ani acest serviciu era destul de scump pentru noi şi mai ales acum în perioada sărbătorilor îmi aduc aminte cum luam câte 10 contacte din agendă, sortam pe fiecare şi din 10 alegeam 3 sau poate chiar 1.
Acum se dau massuri cu sms-uri inutile luate cu copy paste cu "la mulţi ani , fie fericitul bla bla bla etc..." sau mesaje ca pe yahoo : dă mai departe la x persoane si vei întâlni partenerul de viaţă sau pe Isus sau pe mai ştiu eu cine.

Acum a devenit pentru oamenii cu IQ-0 ca hobby anti plictiseală luat un nr. de telefon la întâmplare sunăm sau dăm mesaje şi vedem ce se întâmplă... Ce-a mai mare prostie chestia asta şi mie unul mi se pare extrem de stresantă ... mai ales, să scapi de un topit din ăsta trebuie să suni la relaţii cu clienţii de pe reţeaua pe care eşti să aştepţi 2 ore cu mesajul : "Dvs sunteţi importanţi pentru noi vă rugăm aşteptaţi..." (aşteptaţi ca un operator să se oprească din a juca cărţi şi a vă răspunde) după care când în sfârşit vă răspunde cineva începe cu tâmpenii gen : "vă rugăm spuneţi-ne din motive de securitate nr de tel sau dacă este abonament numele de contract datele de pe buletin seria nr etc..." după juma de oră în sfârşit te întreabă ce vrei şi tu îi spui că nu mai vrei sa ai acces pentru nr X. Şi cam ăsta este procedeul care te scoate din sărite ... aşa că de multe ori mai bine o laşi moartă.

Am făcut acest post că mi s-a întâmplat de n ori chestia asta inclusiv ieri am primit o serie de mesaje de la un individ pe nume Ionuţ care era analfabet şi cred că şi "homălău", de ce spun asta o să vedeţi mai jos în mesajele de le-am primit :









1 comentarii to "(SMS) Short Message Service"

Trimiteți un comentariu

Nu dati dovada de incultura si prostie va rog explicati-va parerea in limita bunului simt.

Analog flash clock widget

Popular Posts

My uploaded blog videos