Shitz ...

Nu am mai scris de ceva zile pentru că am fost niţel ocupat cu intratul în sesiune, Doamne ce urăsc perioada asta... Mai am 2 zile până la următorul examen şi n-am învăţat nimic. Abea aştept sesiunea să rulez un blunt şi să mă îmbăt ca porcul.

M-am săturat de pocket PC-uri, da chiar m-am SĂTURAT de 5 ani de zile tot umblu cu windows mobile începea deja să devină plictisitor, aşa că mi-am schimbat telefonul întru-nul simplu şi anume un Samsung Star ofertă la cosmote ...

Şi pentru că mi-a venit în sfârşit stickul cu internet de la RDS mi-am achiţionat încă un laptop defapt un mini laptop de care sunt foarte mulţumit în primul rând pentru că nu se încinge e foarte mic deci portabil şi este destul de bun ca şi configuraţie adică un procesor Intel Atom, 1 gb ram (maxim 2 gb), 160 gb hddu , wifii , bluetooth , webcam etc , iară bateria ţine 4 ore jumate chiar am rămas mască când am văzut. Modelul este Toshiba Nb 100 şi chiar îl recomand .

Pe tumblr am făcut peste 100 de clickuri cam puţin (tot aici veţi găşi şi review-uri la samsung Star şi Toshiba Nb 100 )


2 comentarii to "Shitz ..."

Trimiteți un comentariu

Nu dati dovada de incultura si prostie va rog explicati-va parerea in limita bunului simt.

Analog flash clock widget

Popular Posts

My uploaded blog videos