Sex laws...

Am dat pe web despre nişte legi interesante în domeniul sexului... Şi chiar nu ştiam ce legi stupide au unele ţări. Am luat aleatoriu câteva şi le-am verificat dacă sunt adevărate prin wikipedia şi au fost deci vi le dau copy paste mai jos :

PS: comentariile din paranteză sunt de la mine...

1. In Bahrain, un ginecolog de sex masculuin poate consulta o pacienta, dar ii este interzis sa se uite direct la organele ei genitale in timpul controlului. El poate sa vada doar reflexia intr-o oglinda.(Şi în oglindă se vede altfel frate !!! defapt da se vede invers...)

2. Musulmanilor le este interzis sa se uite la organele genitale ale unui cadavru. Aceasta lege se aplica si celor care lucreaza la pompe funebre. Organele sexuale ale decedatilor trebuie sa fie acoperite in permaneta cu o bucata de lemn sau chiar cu… o caramida. (şi dacă mor cu ea sculată? o taie ce-i fac?)

3. In Indonezia, pedeapsa pentru masturbare este decapitarea. (De parcă executoru nu şi-o face...cred că ăla de a inventat legea îşi dădea într-o zi la labă şi s-a gândit...mmmmm.... moama ce şmecher aş fi eu dacă nu mai eu aş face asta şi restul nu.... şi aşa a apărut legae asta)

4. In Guam, exista barbati al caror job full-time este sa calatoreasca in toata tara pentru a dezvirgina tinerele care ii platesc pentru “privilegiul” de a face sex cu ei pentru prima data. Care este motivul? In Guam, legea le interzice femeilor virgine sa se casatoreasca. (la început este marfă dar dupaia te plictiseşti. cred... )

5. In Hong Kong, unei sotii inselate ii este permis prin lege sa isi omoare sotul adulter, atata timp cat isi foloseste doar mainile. Femeia cu care a fost inselata poate fi insa omorata in orice mod doreste sotia. (Aici de acord dar aş vrea şi vice-versa)

6. Vanzatoarele topless sunt legale in Liverpool, Anglia, dar numai in magazinele in care se vand pesti tropicali. (De ce peşti şi nu altceva..?!?!)

7. In Cali, Columbia, o femeie poate face sex doar cu sotul ei, iar prima data cand se intampla acest lucru, mama femeii trebuie sa stea in camera, pentru a fi martor.(Eu i-aş arăta după filmarea şi gata... aş face-o numa dacă măsa ar fi actriţă porno şi până în 30 de ani)

8. In Santa Cruz, Bolivia, este legal ca un barbat sa faca sex cu o femeie si cu fiica ei, in acelasi timp. (Asta este chiar de căcat)

9. In Liban, barbatilor li se permite legal sa intretina raporturi sexuale cu… animale, atata timp cat acestea sunt de sex feminin. Pentru raporturile cu animalele de sex masculin, pedeapsa este moartea. (Aş vrea să văd care fute o leoiacă să vedem ce i se întâmplă)

10. In Nevada, a face sex fara a folosi prezervativ este ilegal. (Deci în Nevada cei mai multi bani ii detin firmele de prezervative... )


2 comentarii to "Sex laws..."

Trimiteți un comentariu

Nu dati dovada de incultura si prostie va rog explicati-va parerea in limita bunului simt.

Analog flash clock widget

Popular Posts

My uploaded blog videos