Primul post în 2010

Cel mai mare pas pe care l-am făcut a fost să mă las de fumat după 8 ani jumate de fumat în prostie. Sper să-l pot duce până la capăt am deja peste 45 de ore nefumate dintre care peste 24 de ore treaz şi pe măsură ce mă uit mai mult la brad în timp ce scriu acest post îmi vine să-i i-au crengile si să le fumez.... în fine...dacă reuşesc şi diseară când ies în oraş să nu fumez e bine...
Am auzit pe mulţi dintre voi că vă lăsaţi de fumat, să vedem cine se poate cel mai mult abţine de la acest viciu, nişe ecuaţii logice care pe mine mă ajută să nu fumez: 1 pachet = 9,3 ron , 9,3 ori 7 zile = 65,1 => 1 sticlă tequilla sau 1 pachet = 9,3 => 3 beri în keops pe zi.
Dacă vreţi vă pot recomanda şi o carte anti fumat scrisă de Allen Carr :

DOWNLOAD AICI
Altceva o să încerc luna asta sau cealaltă să-mi trec blogu pe un domeniu de .ro dar în funcţie de timp pentru că o să vină sesiunea şi să vedem...cum stau cu timpul , cei care sunteţi cu facultatea ştiţi cum este , de asemenea baftă şi vouă în sesiunea ce vine.

O poză mai jos cu un bon de farmacie găsit prin keops din anul 2870 ...




1 comentarii to "Primul post în 2010"

  • Ma bucur pt tine ca te tii de cuvant in legatura cu fumatul.Apreciez f mult acest lucru si pe langa faptul ca cantaresti bine ca te scutesti de cheltuieli pui in egala masura si sanatatea.In ceea ce privste bonul eram impreuna pe 30 seara cand ai luat vazut acel bon.

Trimiteți un comentariu

Nu dati dovada de incultura si prostie va rog explicati-va parerea in limita bunului simt.

Analog flash clock widget

Popular Posts

My uploaded blog videos