Ochelarii Google lansaţi în 2013

Google a prezentat un nou concept inovator pe nume: Google Glasses. Realitatea augmentată este un concept relativ nou dar deja a luat amploare pe piaţa smartphone cât şi pe cea a tabletelor. Aceşti ochelari sunt concepuţi pentru a face viaţa mult mai uşoară şi încet încet să înlocuiască telefoanele mobile cu funcţiile de gsm,cameră şi gps integrate.Spre deosebire de alţi ochelari asemănători, cei creati de Google sub numele "Project Glass" nu au lentile, iar imaginile sunt proiectate direct.Google Glasses oferă o imagine ce poate fi vazută cu colţul ochiului, fară să ocupe o mare parte a câmpului vizual.

Google promite că va lansa aceşti ochelari în anul 2013 fiind relativ un concept nou ce va rupe piaţa la nivel global, dacă este bine făcut şi anume, în primul rând fiind un produs bazându-se aproape numai pe comandă vocală să fie foarte bine reglat să nu îţi vină să dai cu el de pământ când tu zici ceva şi el înţelege cine ştie ce tâmpenie de asemenea ar trebui să aibă full suport pentru toate limbile după părerea mea. În orice caz deja salivez şi abea aştept să îl scoată.


Un videoclip care prezintă produsul:


4 comentarii to "Ochelarii Google lansaţi în 2013"

  • In ritmul asta nu va mai trebui sa gandim de unii singuri. Oribil! Google incurajeaza inmultirea de robotei, in viziunea lor, oamenii, care pot fi teleghidati sa le aduca cat mai mult profit.

    Nu sunt de acord!

  • ce tare vreau si eu si tu MARI nu te baga ca copi tai poate peste cati va ani vor inventa marsu pe jos noapte cu bicicleta in spate BRAVO GOOGLE TOT ASA MAI MULTE CHESTI

  • PAREREA MEA E FOARTE BUNA

  • DAR TOTUSI EXISTA SAU DOAR IN FILME TOT EU

Trimiteți un comentariu

Nu dati dovada de incultura si prostie va rog explicati-va parerea in limita bunului simt.

Analog flash clock widget

Popular Posts

My uploaded blog videos