Shitz ...

După cum probabil v-aţi obijnuit după fiecare pauză de câteva zile să apară câte o rubrică personală numită Shitz . Nu ştiu în ce măsură vă interesează aceste posturi dar ştiu în ce măsură nu mă interesează pe mine ce credeţi despre ele, cam ca şi tot blogul de altfel.

Am făcut o mică pauză deoarece am fost ocupat cu porcăria asta numită facultate care m-a obligat semestrul ăsta şi mă obligă să stau pe la ore. Este atât de plictisitoare încât am observat 2 chestii ciudate într-o sală de curs în timpul orelor şi anume: Sala are două semne pe care scrie "IEŞIRE" unul deasupra uşii dar celalalt în dreptul unui geam WTF!!? , şi a doua chestie o priză pusă în colţul din sus al peretelui cu tabla la care nu ajungi decât dacă ai o scara de vreo 7 metrii deoarece este sala amfiteatru (promit că o să pun poze când o să fac). De asemenea zilele ăstea am mai tăiat pe cineva de pe "lista de Craciun" , am mai descoperit un om parşiv ca lumea este plina de ei...

În rest aceiaşi plictiseală,acelaşi sictir şi mai ales aceleaşi probleme cu banii pe care le are toată lumea. Încerc să fiu mai activ pe blog... că m-aţi tot rugat să mai scriu câte ceva.

Aaaa şi am mai dat peste o melodia destul de drăguţă:



Daca va placut si voua download aici


3 comentarii to "Shitz ..."

Trimiteți un comentariu

Nu dati dovada de incultura si prostie va rog explicati-va parerea in limita bunului simt.

Analog flash clock widget

Popular Posts

My uploaded blog videos