Bring me to life...

Long time no seek nu am mai postat ceva de pe 9 noiembrie 2012, în care am vrut sa readuc la viaţa "Daily Shitz" şi din păcate nu mi-a ieşit... De ce ? Pai în principal de lene de ce să mănânc căcat şi să vă zic că nu am avut timp, deşi viaţa mea s-a schimbat radical de când nu am mai postat frecvent totuşi sunt 3 ani cel puţin în care m-am  maturizat în ultimul hal, am terminat o facultate am un serviciu ba chiar mi-am pierdut pletele ce să mai...

Ceea ce ma surprins este că şi acum primesc mailuri de la oameni rugându-mă să mai scriu pe el şi chiar aş vrea să mă reapuc de acest proiect, ideea fiind următoarea, am nevoie de colaboratori aşa că dacă ai despre ce să scrii şi vrei să participi la acest proiect uite mai jos cerinţele :

  •  Media de vârstă - să fie minim de 18 ani deoarece nu este un blog destinat minorilor.

  •  Să şti să scrii corect d.p.d.v. gramatical dar şi d.p.d.v "intelectual" nu ne interesează .

  •  Să respecţi "porunca nr. 8" din biblie şi anume să nu furi contentu altora şi să-l pui aici postările trebuie sa fie originale.

Mail de contact :


-azr.seby@gmail.com

-im_sebastian@yahoo.com

-im_sebastian@icloud.comBlogul şi acum stă destul de bine în clasament şi este destul de bine cotat mai ales dacă va fi readus la viaţă îi voi lua şi un domeniu şi de ce nu aceasta este versiunea 3.0 o să-i fac un update la temă.Statistici :
0 comentarii to "Bring me to life... "

Trimiteți un comentariu

Nu dati dovada de incultura si prostie va rog explicati-va parerea in limita bunului simt.

Analog flash clock widget

Popular Posts

My uploaded blog videos