Am revenit

După o pauză de aproape două luni Daily Shitz a revenit. În tot acest timp am tot primit întrebari de genul :"Mai e blogul ? când mai postezi ? etc.." Blogul nu o să-l închid, dar când o să mi se mai taie vor mai fi pauze.
Mai este un pic şi intrăm în luna Decembrie, deja în unele oraşe a început să ningă, priimăriile încep iar să pună decoruri cât mai luminoase şi cât mai mari. Am schimbat şi eu cât de cât blogul să fiu în ton cu sărbătorile.

În pauza mea de "blogging" am văzut următoarele seriale :

SupernaturalSerial destul de bun ca poveste dar cu multe greşeli d.p.d.v al regizării . Sezoanele 1-5 adică prima parte a poveştii sunt superbe dar noul sezon 6 este mult mai slab, ceea ce denotă faptul că a fost scos doar pentru a face bani.


WeedzUn serial întortochiat, fiind mai mult familist unde acţiunea se învârte pe lângă o mamă dealer de droguri şi copii săi.


FlashfowardNou ca şi concept fiind vorba despre un fenomen ciudat care a cauzat ca toţi oamenii de pe Terra timp de 1 minut şi 37 de secunde să cadă inconştienti şi să îşi vadă viitorul fix cu 6 luni înainte. A fost scos decât sezonul 1, sezonul 2 încă nu se ştie dacă va apărea deoarece ABC networks creatorii serialului au constatat că ar fi fost un serial foarte slab în ciuda faptului că sunt mii de petiţii pe net cu milioane de accesări care le zic să continue producţia. Aşa că sper că vor scoate şi urmatoarele sezoane.


0 comentarii to "Am revenit"

Trimiteți un comentariu

Nu dati dovada de incultura si prostie va rog explicati-va parerea in limita bunului simt.

Analog flash clock widget

Popular Posts

My uploaded blog videos