Ce repede a trecut timpul...

Nu îmi vine să cred că m-am întors iară în căcatul ăsta de oraş şi că plecările s-au terminat. Nu am mai avut timp să scriu pentru că după festivalul de medieval de la Sighişoara am plecat repede la Mare şi după Mare imediat Sibiu la ARTmania. La mare am fost cazat la Neptun dar am avut neplăcerea să mă duc o noapte în Costineşti. De ce pula mea vă înghesuiţi toţi la porcăria aia de Costineşti ? ... plină de cluburi de "boom boom" cu manelişti, ţigani şi toate scursurile din România. Singurul lucru pentru care m-am dus acolo o noapte a fost barul White Horse în care pot să zic că da este mare, are muzică bună dar nu merită să te duci într-o staţiune de căcat numai ca să vezi acel bar, am văzut pub'uri şi rock'oteci prin Sibiu şi Timişoara mult mai tari ca ăla, în fine a fost cât de cât drăguţ. Dacă tot am stat o noapte am zis să văd şi eu răsăritul de pe plaja din Costineşti.
Ajung la plaja pe la 5 dimineaţa mă arunc în apă şi zdranc mi-am futut genunchiul în pietre, am înotat mai încolo alge şi tot felul de căcaturi. M-am dus pe plaje în stânga şi în dreapta vome, mâncare aruncată, prezervative folosite şi scutece cu căcat.
Deci eu în Neptun aveam plaja curăţită în fiecare seară, apa clară ca în Grecia, şi o linişte totală în care puteai auzi sunetul mării nu 'Boom booom booom papam lamericano' cum auzeai pe plaja din Costineşti. Aşa că vă recomand în cazul plăcut în care nu aţi ajuns în Costineşti nici să nu vă duceţi.


La ARTmania Sibiu cele mai frumoase concerte de la legendarele formaţii Serj Tankian A.C.C. , Kamelot, Dark Tranquility , Sirenia, si mulţi alţii. Este o diferenţă foarte mare la noi în ţară între jumătatea sudică şi cea nordică adică parcă ar fi două ţări diferite începând de la oameni până la clădiri şi peisaje. Sibiu după părerea mea este unul dintre cele mai superbe oraşe ale tării noastre şi sper ca să pot încet, încet să plec din această incultură şi ţiganiadă de oraş şi să imi fac un viitor acolo sau într-un alt oraş cât mai în nordul ţării şi să uit de porcăria asta de oltenia şi de tot sudul tării. Am prins aşa o ură imensă pe Craiova încât imi vine să ii dau foc odata cu toţi tiganii şi cocalarii.

Mai jos am să vă pun nişte filmări făcute de mine cu diverse formaţii care au cântat nu am filmat cine ştie ce pentru că am vrut să savurez din plin superbele melodii interpretate de nota 10 de către artişti.

Dark Tranquility :
Serj Tankian :
Kamelot :
Sirenia :


3 comentarii to "Ce repede a trecut timpul..."

  • Ca ce bun a fost telefonul meu de filmat :P. Foarte tare concert!!!!!

  • Bai frate...daca nu iti mai place in acest "cacat" de oras asa cum spui tu...nu iti ramane decat o singura solutie.ia-ti talpita de prim locurile astea sudice si muta-te mai in centru unde vad ca iti prieste.
    Ce revolutionar mai esti...

  • Asta si intentionam sa facem:)

Trimiteți un comentariu

Nu dati dovada de incultura si prostie va rog explicati-va parerea in limita bunului simt.

Analog flash clock widget

Popular Posts

My uploaded blog videos